Home

TUI Hurghada ali Baba

Ali Baba is een van de eerste hotels die rond Hurghada gebouwd werden. Niet nieuw dus, maar de kamers zijn lekker ruim. Bovendien is er heel veel te doen voor de kinderen. Hier krijg je echt waar voor je geld. In Hurghada moet je de magnifieke onderwaterwereld bekijken. Zelfs met je snorkel zwem je al snel tussen de mooiste vissen en koraalriffen The Ali Pasha's a traditional hotel perched on the edge of El Gouna's handsome marina. Design-wise, this place sticks to its roots. The buildings showcase classic Moorish architecture, and inside you'll find rattan furniture, a colourful vaulted restaurant and simple-but-smart rooms Ali Baba Palace Riwiera Morza Czerwonego Egipt Hotel Ali Baba Palace to popularny obiekt położony na rozległym terenie wśród egzotycznej roślinności. To doskonałe miejsce na rodzinne wakacje w słonecznym Egipcie. Największą atrakcją jest aquapark z kompleksem zjeżdżalni dla dzieci i dorosłych...

Ali Baba Palace (Hotel) - Hurghada - Egypte TU

A történet folytatásában Öné a főszerep, ugyanis a kincsesbarlang és Ali Baba jóvoltából a pompa, a kényelem és a kikapcsolódás többé már nem mese, hanem valóság! Fekvése: A szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, Hurghada nemzetközi repülőterétől kb. 10 km-re, míg a városközponttól kb. 15 km-re Odwiedź jedno z ponad 100 biur Rainbow w całej Polsce i zarezerwuj swój wymarzony urlo

Reisipaketid hotelli ALI BABA Hurghada, Egiptus. Hinnad, broneerimine, kirjeldus ja pildigaleri The 4-star Ali Baba Palace Hotel is an enormous, sprawling complex set in Hurghada, Egypt. With its private stretch of beach, landscaped gardens with an endless swimming pool, and a massive Aqua Park on site, the Ali Baba Palace is the ultimate sunny getaway. The rooms at the Ali Baba Palace Hotel are finished with Red Sea style

Ali Pasha in Hurghada City TUI

Stan informacji - Ali Baba Palace. 10.04.2019 Tylko rezerwacja na podróż od 06.11.2018 do 06.11.2019. Location Widget. Ali Baba Palace. 17 Km Safaga Road. Hurghada, 84511. 88% osób podobała się mała odległość od miejsc do robienia zakupów. 88% osób doceniło małą odległość od plaży. Bary i restauracje Goedkope zonvakantie Egypte ☀ 8 Dagen all inclusive in Ali Baba, Hurghada-stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 573,- p/p ☀ Verblijf in 3.5 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Hurghada - Egypte met vertrek op zaterdag 15 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje Ali Baba Palace, Hurghada. 25,519 likes · 323 talking about this · 36,400 were here. Ali Baba Palace is a unique 4* family-friendly resort, situated in the heart of Hurghada. The city that warms your.. Het strandhotel Ali Baba Palace ligt ongeveer 500 m van het privé zand-/kiezelstrand Hotel Beach. Op het strand staan ligstoelen en parasols gratis gereed. De stad Downtown ligt op ongeveer 15 km afstand (Cairo ongeveer 500 km, Luxor ongeveer 350 km). Een supermarkt en andere winkels zijn na ca. 500 m bereikbaar A 250 m de la plage. A 3 km du centre d'Hurghada. A ± 7 km de l'aéroport (transfert aller et retour compris) All In. Petit-déjeuner, déjeuner et dîner sous forme de buffet. Déjeuner possible au restaurant-piscine et au beach-restaurant de l'Arabia Azur Resort

Ali Baba Palace - Riwiera Morza Czerwonego Egipt - TU

Obecný popis hotelu (Níže naleznete další popisy od různých CK) Neoficiální, právně nezávazný popis hotelu má pouze informativní charakter. Obecný popis/y hotelu GMX Search - quick, clear, accurate. Jetzt mit TUI buchen: Hotel Ali Baba Palace in Hurghada günstig und sicher beim Marktführer buchen - Hotel Ali Baba Palace!Neben dem Hotel Ali Baba. Opinie o hotelu. Ali Baba Palace. Polecam dla rodzin z dziećmi, super aquapark. Plaza kamienista ale można skorzystać z plaży w hotelu Aladyn, który znajduje się tuż obok po lewej. Katarzyna Rymer, 21.06.2021. Pieknie ogrody, przemila obsluga, super animacje i klub dla dzieci, do tego fajna muzyka w tle i przepyszne jedzenie, to wszystko. Oblíbený hotel Ali Baba ležící v jižní části Hurghady u vlastní pláže, obklopen krásnou udržovanou zahradou. Nabízí služby na dobré úrovni se širokou nabídkou sportovních aktivit a zábavy. Je vhodnou volbou jak pro páry tak i rodiny s dětmi.Upozornění: Rozsah a kvalita uvedených služeb a aktivit může být ovlivněna zavedením případných hygienických či. Zájezdy do hotelu Ali Baba Palace, Hurghada, Egypt již od 10 590 Kč. Aktuálně 14 180 volných nabídek od mnoha cestovních kanceláří. Využijte nejlepší ceny

Zájezdy do hotelu Ali Baba Palace, Hurghada, Egypt - all inclusive již od 10 590 Kč. Aktuálně 20 165 volných nabídek od mnoha CK. Využijte nejlepší ceny 4* all.inclusive Ali Baba Palace Hotel Hurghada Egyptby Hwaidak HotelsLast Minute Hurghada hotel package deals | Red Sea - Egypt | LastMinuteHurghada.comThe.

Video: Ali Baba Palace - Хургада (Хургада - tui

Ali Baba Palace ****, Egypt - Hurghada od STUDENT AGENC

  1. Ali Baba! Egypte, Hurghada TUI! 19 juni 2021 b
  2. ALI BABA PALACE. Telli. Kirjeldus. Oma veepargiga rannahotell ~16 km kaugusel Hurghada Sakkala keskusest. Hotellis on soojendusega bassein*. Soojendusega lastebassein asub hotelli veepargis. Otsi reisi: Otsi. Reisijad: Täiskasvanud: 2, Laps: 0. Täiskasvanud-+ Lapse vanus 0-14 a.
  3. Hi frank!ich war vor 4 Jahren in Hurghada,selber aber nicht im Ali Baba.Hab jedoch eine Menge Leute kennengelernt,denen es dort super gefallen hat!Von keinem kam etwas negatives.Aber wie du schon sagst,Nörgler gibt es überall.Sehr schön soll auch das Sindbadsein.Von dort kannst du mit dem U-boot fahren und die Unterwasserwelt sehen.Wie auch immer,Hurghada ist eine Reise wert und hat sich.
  4. We hebben 303 gasten online. Kies. Categorie. Zonvakantie; Land. Egypte (Verwijder Selectie
  5. ute zájezdy koupíte nejvýhodněji u německých cestovních kanceláří. Užijte si dovolenou na plno a za skvělou cenu
  6. Ali Baba Palace, Egypt, Hurghada, 18.07.21, All inclusive. Země a destinace Select country and destinatio

Ali Baba Palace Resort (All-Inclusive), Hurghad

Ali Baba Palace - broneeri reis hinnaga alates 22 - tui

Ab 56€ (1̶2̶7̶€̶) bei Tripadvisor: Hotel Ali Baba Palace, Hurghada. 1.275 Bewertungen, 2.056 authentische Reisefotos und günstige Angebote für Hotel Ali Baba Palace. Bei Tripadvisor auf Platz 118 von 268 Hotels in Hurghada mit 4/5 von Reisenden bewertet. Die Preise wurden am 2.8.2021 bei einem Ankunftsdatum am 15.8.2021 errechnet Vergleichen Sie Hotelpreise und finden Sie den günstigsten Preis für Ali Baba Palace Hotel für das Reiseziel Hurghada. Schauen Sie sich 10 Bilder an und lesen Sie 8'668 Bewertungen. Hotel? trivago

TUI Baltic

Recenzie pre Ali Baba Palace - Egypt, Hurghada, Hurghada. Hodnotenia kvality od Slovenských hostí. dovolenka.sme.sk +421 948 301 826. Zavolajte nám, poradímePo-Pia 10:00 - 18:00. Tui Blue Makadi Gardens. 0:30 h . Letisko 0 m . Pláž 35 km. Hotel Ali Baba Palace niestety reprezentuje starą, kieą jakość usług. Zdecydowanie nie polecam. Super hotel szczególnie dla rodzin z dziećmi! Lodowisko i kręgle! Świetne baseny! Budują akuapark nw kiedy otwarcie ale będzie ekstra! Super animatorzy! Obsługa za darmo wozi do portu do Hurghady a tam to już zupełnie inny świat!!

Ali Baba Palace 4* Hurghada 184 200 Ft Anubis Trave

  1. Opinie o hoteluAli Baba Palace. Opinie o hotelu. Ali Baba Palace. Wycieczka organizowana z firmy TUI. to jedyna firma która bierze na lotnisku 28 dolarów za wizę zamiast 25$ tak jak pozostali. można kupić za 25$ nie stojąc w kolejce TUI a nabyć wizę po prawej stronie w okienku BANK. czuliśmy zażenowanie wszechoobecnej wyciągnętej.
  2. Boek een goedkope vakantie Egypte in 2021 naar Hotel Ali Baba Palace in Hurghada (Egypte - regio Rode Zee). Hotel Ali Baba Palace biedt alle ingrediënten voor een heerlijke familievakantie in Hurghada. Zo is er een grandioos aquapark met waterglijbanen en een lange lijst met leuke activiteiten voor jong en oud. Ben je de zon even zat? Dit hotel heeft een schaatsbaan waar je heerlijk af kunt.
  3. Book best deals on Ali Baba Palace -Families and Couples Only- in Hurghada with Trip.com, where real guest reviews, high definition up-to-date hotel photos and the like can be checked. Find great deals on hotels for your trip to Hurghada

Biuro podróży Rainbow wakacje, wycieczki objazdowe, wczasy

Ali Baba Palace - Egypt, Hurghada. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte We hebben 407 gasten online. Kies. Categorie. Zonvakantie; Land. Egypte; Gebied. Hurghada (Verwijder Selectie Hotel Ali Baba Palace Hurghada - 4-stjernet hotel. Ali Baba Palace Hotel Hurghada tilbyder indkvartering 2,5 km fra Lagoon med Wi Fi i offentlige områder. Det ligger i Villages Road område, inden for gåafstand

Nu boeken bij TUI. 8 Dagen all inclusive in Ali Baba, Hurghada-stad ️ Inclusief vlucht en transfer ️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ️ zonvakantie laagste prijs Egypte ️ Verblijf in 3.5 sterren hotel ️ € 573,- per persoon, op basis van 2 personen ️ Last minute zonvakantie Hurghada, met vertrek op Zaterdag 15 mei 2021 ️. Het moet niet gekker worden: schaatsen in Egypte. Bij Ali Baba in Hurghada kan het! Naast de bowlingbaan en de airhockeytafels ligt een heuse ijsbaan. Zwier over het ijs terwijl je nadenkt over de rest van het programma. Je neemt vast nog even een duik in het grote zwembad, terwijl de kids van de glijbanen denderen in het nieuwe aquapark Ali Baba Palace Hotel Hurghada Egypte Tui . For more information and source, see on this link : https://www.tui.nl/ali-baba-50949031 Aktuelle Urlaubsangebote für das Hotel Ali Baba Palace. Günstigen Urlaub online buchen und billig verreisen Das Hotel Ali Baba Palace Hurghada bietet 644 Zimmer mit Blick aufs Meer und liegt unweit von einem privaten Strand. 5 Springs Aquapark und Amphitheater Hotel Ali Baba Palace, Hurghada » günstige Angebote buchen.

Op en top vermaak in 4*-hotel Ali Baba Palace in Egypte. Hier in Hurghada kan het écht: schaatsen! Naast de bowlingbaan en airhockeytafels ligt een ijsbaan. Leuk voor de afwisseling, want natuurlijk ontbreekt ook hier een lekker groot zwembad niet. In het aquapark vermaken de kids zich opperbest, terwijl jij je aan een goed boek waagt of.

ALI BABA, Hurghada, Egiptus, kirjeldus, pildigalerii

Ali Baba Palace. Ali Baba Palace in Hurghada reservieren. Schnell und sicher online buchen Tripadvisor bietet Ihnen Preise, die Ihr Herz höher schlagen lassen.Vergleichen und sparen - die niedrigsten Preise auf Tripadvisor machen's möglich Das Hotel Ali Baba Palace besitzt klimatisierte Hotelzimmer und wurde 2008 renoviert Ali Baba. Het moet niet gekker worden: schaatsen in Egypte. Bij Ali Baba in Hurghada kan het! Naast de bowlingbaan en de airhockeytafels ligt een heuse ijsbaan. Zwier over het ijs terwijl je nadenkt over de rest van het programma. Je neemt vast nog even een duik in het grote zwembad, terwijl de kids van de glijbanen denderen in het nieuwe aquapark

Rozlehlý komplex 3 hotelů je vhodný pro klienty, kteří ocení pěkné koupání a především pro rodiny s dětmi. Hotely Aladdin, Ali Baba a Jasmin Village jsou umístěny v krásné zahradě a klienti mohou využívat služeb all inclusive a pláží všech těchto hotelů. Děti jistě ocení bohaté animační programy, minizoo a bezprostřední blízkost aquaparku Titanic. Poloha. Kod hotelu HOT2484. Nazwa Ali Baba Palace. Miejsce Egipt / Hurghada / Hurghada. Wyżywienie All inclusive. Udogodnienia basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu. Zobacz galerię (33 zdjęć) Termin. Powrót Ali Baba Palace, Hurghada: Bekijk 1.275 beoordelingen, 2.056 foto's en aanbiedingen voor Ali Baba Palace, gewaardeerd als nr.119 van 268 hotels in Hurghada en geclassificeerd als 4 van 5 bij Tripadvisor Ali Baba Palace. Ein beliebtes Hotels bei 5vorFlug ist das Ali Baba Palace. Gut gelegen in Hurghada ist das 3-Sterne-Hotel der ideale Ausgangspunkt für Ihren Traumurlaub. Ägypten hat Ihnen viel zu bieten. Bequem auf 5vorFlug buchen und wohlverdienten Urlaub genießen

Viziteaza Egipt si profita de ofertele noastre! Oferte de cazare, pachete, vacante si sejururi 2021 in Egip Een vakantie naar Griekenland kun je bij TUI naar eigen wens invullen. De zon schijnt en de zee is in dit Zuid-Europese land altijd binnen handbereik. Kies een van de schitterende eilanden uit deze vakantie. Van Samos, Lesbos tot Zakynthos, Griekenland is prachtig. Maar ook hoofdstad Athene is een echte must-see met de Akropolis als een van de. All inclusive ALL INCLUSIVE zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, občerstvení během odpoledne, stolní tenis, tenisový kurt, aquapark (NEOMEZENÝ VSTUP ZDARMA), plážový volejbal, fitness, šipky, aerobic, vodní pólo, bocca, animační programy pro děti a dospělé, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu a na. Dovolená v Ali Baba Palace - Hurghada s GlobusTravel.cz! Nejlevnější ceny, široká nabídka volných termínů, recenze. Nabídka zájezdů do Egypt od českých a německých CK Ali Baba Palace - Hotel Ali Baba Palace 4* Hurghada, Egipt, Last Minute 32%, craciun, exotice, litoral, revelion vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, All inclusive, transport Avion, Fara transport. Rezerva online prin Direct Booking. Rezerva online la Ali Baba Palace 4*, Hurghada - Last Minute 32%

Ali Baba. Een absolute aanrader voor families. Direct aan het strand met een groot zwembad. Volop ruimte om op een ligbed te relaxen, maar ook een uitgebreid animatie- en sportprogramma voor jong en oud. Aan het strand zijn volop watersportmogelijkheden. Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI . Faciliteiten: Zwemba Ali Baba Palace is een heerlijk hotel aan het strand voor het hele gezin. Zo kun je er bowlen, snorkelen, ontspannen in het Spa Center, van de glijbaan in het aquapark en is er zelfs een schaatsbaan. Ali Baba Palace is de ideale accommodatie als je op zoek bent naar een heerlijk ontspannen vakantie in Hurghada Ali Baba Palacel 17 Km Safaga Road Hurghada Red Sea Tel.: +20 65 3460473 Fax: +20 65 3460472 Ausstattung: Das Hotel verfügt über insgesamt 756 stilvoll eingerichtete Zimmer. Sie werden in einem Empfangsbereich mit 24 h Rezeption willkommen geheißen Ali Baba Palace (letzte Renovierung 2011) Bella Visa Resort (2015 komplet Renovierung) Club Makadi - heute Labranda Club Makadi Bay; Davinci Hotel Hurghada - Dahar (jetz New Davinci - komplett Renovierung 2017) Grand Plaza - Hurghada (2011 komplet Umgestaltung + Renovierung) - ca. ab 6.2020 - Jaz Casa del Mar Hilton Waterfalls - Sharm el Sheik Olcsó utazások német utazási irodák kínálatából az Airstop.hu oldalon! Német utazási irodák szakértői vagyunk. Repülős útjainkat Bécsi illetve Budapesti indulással kínáljuk

Ali Baba Palace in Hurghada, Red Sea loveholiday

Ali Baba Palace Hurghada. 1,366 likes · 5 talking about this. Hote Ali Baba Palace in Hurghada - sonnenklar.tv Reisebüro - Rotes Meer, Ägypten - sonnenklar.TV Reisebüro, Last Minute Reisen buchen, Pauschalreisen, Hotels und Ferienwohnungen, Städtereisen, Frühbucher-Angebote günstig im sonnenklar.TV Reisebüro - sunfly.de - sonnenklar.TV Reisebüro - sunfly.de - Last Minute Urlaub, Pauschalreisen günstig buchen Categorieën: Afrika, Egypte, Hurghada. Ali Baba Palace is een uitstekend hotel voor het hele gezin dat tegen het strand aan ligt. Het 4-sterrenhotel staat bekend om het grote waterpark dat aanwezig is bij het hotel en over de vele sportfaciliteiten waarover Ali Baba beschikt. Het wordt een geweldige vakantie met tieners in Egypte met waterpark Gooi termen als zonzekere strandvakantie, luxe All Inclusive hotels en duiken in de Rode Zee bij elkaar en je komt al snel uit bij een vakantie in Egypte. Laat je verrassen door Egyptische gastvrijheid en de kleurrijke onderwaterwereld. Niet voor niets is dit land in het noordoosten van Afrika al jaren een populaire vakantiebestemming. En als land van de eeuwige zon is het ook in de winter.

Now £61 on Tripadvisor: Ali Baba Palace, Hurghada. See 1,275 traveller reviews, 2,056 candid photos, and great deals for Ali Baba Palace, ranked #118 of 268 hotels in Hurghada and rated 4 of 5 at Tripadvisor. Prices are calculated as of 26/07/2021 based on a check-in date of 08/08/2021 Hotel Ali Baba Palace, Hurghada & Safaga, Egypt dovolenka a last minute zájazdy kúpite najvýhodnejšie v rakúskych cestovných kanceláriách. Užite si dovolenku naplno a za skvelú cenu Rozsáhlý hotelový rezort disponuje několika typy pokojů. K dispozici jsou například plážové domky, které jsou postavené přímo na písčité pláži, kolem nich vede cca 8 km dlouhá promenáda, která vás dovede až do krásného historického centra Side. Hotel nabízí skvělé služby a široké sportovní i relaxační vyžití

Ali Baba Palace (Hurghada, Ägypten) ᐅ Hotel günstig buchen

Ali Baba à Hurghada, Hurghada, Egypte - TUI 2021

Ali Baba Safaga Hotel ligger i Hurghada, 1,1 km fra Riviera Plaza Abu Soma Beach. Der tilbydes værelser med aircondition og terrasse. Ejendommen har restaurant, have samt indendørs pool. Friendly, convenient hotel with good kitchen - no problems, mostly better than expected Zdjęcia hotelu Ali Baba Palace w Hurghada (Egipt). Zobacz zdjęcia zrobione przez turystów, którzy już tam byli. 71 771 76 55. Schowek ofert. 0. 71 771 76 55. Schowek ofert. 0. Wczasy Oferta TUI Wycieczki objazdowe Promocje Miasta Europy. Bel Air Azur Resort all-inclusive beach hotel is located along the Red Sea, just 1.9 miles from the centre of Hurghada. It features 800 m² of freshwater pools, and rooms with balcony and free minibar. Candlelit dinners with Oriental fusion cuisine can be enjoyed at Bordiehns. There are also a pool bar, 5 snack-bar.. Opinie o hotelu Ali Baba Palace w Hurghada (Egipt). Zobacz oceny turystów, którzy odwiedzili już ten hotel. Strona

20.10.2018 Tylko rezerwacja na podróż od 06.11.2018 do 03.12.2018. Location Widget. Steigenberger Aqua Magic. Youssif Afifi Road. Hurghada, 84111. Wygodny dojazd do lotniska według 97% osób. 82% osób doceniło małą odległość od plaży. Bary i restauracje. Che Guevara alibabaspalace.nl Pizzeria Grillroom Het Loogevestigd aan de zwolseweg 204 in Apeldoor Porovnávame konečné ceny zájazdov bez skrytých príplatkov od 90 CK! Najlacnejšia dovolenka, najlacnejšie zájazdy, last minute. Garancia najnižšej ceny Ali Baba Palace, Hurghada: Se 1 278 recensioner, 2 061 bilder och bra erbjudanden på Ali Baba Palace, rankat #119 av 269 hotell i Hurghada och med betyget 4 av 5 på Tripadvisor Bel Air Azur Resort, Hurghada dès 56€ sur Tripadvisor: Consultez les 649 avis de voyageurs, 914 photos, et les meilleures offres pour Bel Air Azur Resort, classé n°23 sur 269 hôtels à Hurghada et noté 4,5 sur 5 sur Tripadvisor

Het Ali Baba in Hurghada wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9 vanwege de goede ligging, de zwembaden en de kindvriendelijkheid. Ligging van Ali Baba Het Ali Baba hotel ligt direct aan het strand waar je net als bij het zwembad ook ligbedden, parasols en een handdoekenservice vindt Quand partir Hurghada, Égypte. Le meilleur moment pour visiter en Hurghada en L' Égypte est de janvier à décembre, lorsque les une agréable à chaud températures sont et aucun à presque rien pluviosité.La température moyenne la plus élevée an Hurghada est 34°C en juillet et la plus basse est 20°C en janvier. La température de l'eau est comprise entre 22°C et 31°C Ägypten Urlaub / Hurghada schon ab 376€ direkt vom Flughafen Egipt, Hurghada, Hurghada Ocena 4,7 /5. od 2 479 zł -10% Nubian Island Egipt, Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh Ocena 4,9 /5. od 3 240 zł -10% Magic Life Kalawy Imperial Egipt, Safaga, Safadża Ocena 4,8 /5. od 3 301 zł -7% Steigenberger Coraya Beach (Ex. Iberotel).

Ali Baba Palace - opis - Hurghada, Egip

Bekende toeristische badplaatsen zijn Hurghada, Sharm el Sheikh, Marsa Alam en El Gouna. In deze gebieden kun je onbezorgd op vakantie in luxe hotels. Heb je nog meer vragen over een vakantie in Egypte? Bekijk dan alle Egypte informatie in de Prijsvrij Vakantiewijzer om goed voorbereid te zijn. Bekijk ons uitgebreide aanbod en laat je. Goedkope zonvakantie Egypte ☀ 8 Dagen in Bella Vista, Hurghada-stad ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 450,- p/p ☀ Verblijf in 3.5 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Hurghada - Egypte met vertrek op donderdag 3 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje HOTEL. pięciogwiazdkowy, stylowy, otwarty w 2010 r., 593 pokoje, 3 piętra, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracje główne: Cleopatra i Antonio - dania w formie bufetu, foteliki dla dzieci; 5 restauracji à la carte: kuchnia japońska, meksykańska, indyjska, chińska oraz mongolska oraz 4 restauracje à la carte w hotelu. Egypte Egypte Hurghada. 8.7 Fantastisch 49 reviews. Zeer goede service. p.p. vanaf. € 781. Bekijk. Nieuw - Boek nu je vakantie bij Zoover. Je kunt vanaf nu meer dan 13.600 accommodaties bij ons boeken. Zoek, vergelijk reviews en prijzen en kies de vakantie die bij jou past

Ali Baba in Hurghada, Egypte - TUI Hotel 2021Ali Baba Palace - Riwiera Morza Czerwonego Egipt - opis